Talita

Keresztény női magazin

A szakács, a szamár meg a kecske – Vadaspark a Kálvin téren

vadaspark 

Ha valaki a napokban a Kálvin téren járt, nagy meglepetésben lehetett része. A metrófeljáró melletti részt állatok lakták be.

A Budakeszi Vadaspark néhány lakója két napra beköltözött Budapest belvárosába. Nemcsak a gyerekek, de szüleik is figyelmesen hallgatták az előadásokat az állatokról.
vadaspark3                     Két karámot állítottak fel, ahol a városi emberek gyönyörködhettek a nem mindennapi látványban. Az egyik karám lakója egy szamár, és pár kecske volt, közöttük néhány naposakat is láthattunk. A másikban két vadászgörény játszott a ketrecben. Később egy mosómedve is előkerült a leplek alól, aki nem sokat törődött az őt körülvevő tömeggel, a gazdája kezét próbálta bekapni. Egy egér az “anyukája” mellénye alól bújt elő, ahová a nagy hideg miatt került.
vadaspark4Az állatsereglet mellett megjelent egy neves szakács is, Gianni Annini, aki rögtön nyilatkozott egy tévériporternek. Hogy mit keresett egy szakács az állatok között? Ez a rejtély. A megfejtéseket kérjük szerkesztőségünk címére küldeni!( Ez meg a vicc.)

Kisgyörgy Eszter


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kereső

Alapítványunk

A Fiatalok, a Nők, az Ember Méltóságáért Alapítvány
Számlaszámunk: 10918001-00000120-06900008
Anyagi támogatást szívesen fogadunk. (Adó 1%-ra sajnos nem vagyunk jogosultak.)

Hírlevél

Add meg az email címedet, majd a megjelenő ablakban írd be az ellenőrző kódot.

Nyilvántartási szám: NAIH-105162