Talita

Keresztény női magazin

Elragadtatás a világvégén

elragad
Az utolsó időket éljük, ami nagyon nehéz korszak és nagy kihívás minden keresztény ember számára. Az ún. szellemi dolgok mellett fontos, hogy felkészülten érjen bennünket minden világvégével kapcsolatos nehézség, ezért az alábbiakban igyekszem egy gyakorlati tanácsot adni felebarátaimnak.

Fontos, hogy lépéseket tegyünk az elragadtatásunk ügyében. Nem árt felkészülni az eseményre, és jó előre begyakorolni a legfontosabb mozzanatokat. Az alábbi felvételen az látható, ahogyan a keserűszalmási baptista gyülekezet dicsőítő csoportja éppen az elragadtatást gyakorolja a faluszéli mezőn:

elragadtatas
A hatékony elragadtatáshoz tehát szemeljünk ki egy csendes helyet, ahova csapatostul sorakozzunk fel! Első lépésben igyekezzünk úgy beállni, hogy kartávolságban ne zavarjuk a mellettünk állót. Ezután vegyünk nagy levegőt, kezdjünk el magunk elé meredni, majd hirtelen – minden átmenet nélkül – tűnjünk el! Amennyiben sikeresen megoldottuk a feladatot, ne feledkezzünk el ismét előkerülni, mielőtt keresni kezdenének bennünket!

Sytka bácsi

 

Kép innen


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kereső

Alapítványunk

A Fiatalok, a Nők, az Ember Méltóságáért Alapítvány
Számlaszámunk: 10918001-00000120-06900008
Anyagi támogatást szívesen fogadunk. (Adó 1%-ra sajnos nem vagyunk jogosultak.)

Hírlevél

Add meg az email címedet, majd a megjelenő ablakban írd be az ellenőrző kódot.

Nyilvántartási szám: NAIH-105162