Talita

Keresztény női magazin

Elvira anya: Mindennap egyre boldogabb vagyok

elvira-anyaÖrülök, hogy létezem, hogy megszülettem, és hogy az Úr ide vezetett. Életem folyamán sose volt elég időm gondolkodni magamról, hogy hogy érzem magam, szomorú vagy boldog, jó vagy rossz vagyok-e. Mindig másokra kellett figyelnem. Megértettem, hogy ők segítették növekedésemet az emberi, keresztény és vallásos értékekben.

Sok éve már, hogy boldog „házasságban” élek a Fiúval, „a názáreti áccsal”, aki a foglalkozása szerint is ács. Vele tartok mindennap a végtelen örök élet és boldogság felé. Egyre jobban megértem, hogy szolgálni annyit jelent, mint uralkodni. Nincs nagyobb és gazdagabb királyság az emberi szívnél. Isten atyai szívének szolgálatában állok, és az embereket szolgálom. Ez ad lehetőséget az uralkodás kiváltságának igazi megtapasztalására.

Mesélek nektek az uralkodásról, a kimerültség, a fáradtság, a depresszió és a félelem leküzdéséről. Forduljunk olyan ember felé, aki jobban szenved nálunk, és nyújtsunk neki kezet. Nagy ajándékunk, hogy szegények élnek köztünk. Amikor szegényekről beszélek, akkor édesapádra, férjedre, feleségedre, a testvéredre gondolok. Őket segítve saját korlátaink fölé emelkedhetünk, átlépve fáradtságunk küszöbét. Ez annak az igazi megtapasztalása, hogy „aki elveszíti életét, megtalálja azt”. Gyakran mondom a fiataloknak, a közösségben a munkatársaimnak és barátaimnak, hogy bűneink sem akadályozhatnak meg bennünket abban, hogy szeressünk.


Forrás:
Elvira anya és a Cenacolo közösség. Ford.: Sarnyai Andrea (Magánkiadás, é.n.)
Ha többet szeretnél tudni Elvira anyáról és a Cenacolo közösségről, olvasd el!

Kép


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kereső

Alapítványunk

A Fiatalok, a Nők, az Ember Méltóságáért Alapítvány
Számlaszámunk: 10918001-00000120-06900008
Anyagi támogatást szívesen fogadunk. (Adó 1%-ra sajnos nem vagyunk jogosultak.)

Hírlevél

Add meg az email címedet, majd a megjelenő ablakban írd be az ellenőrző kódot.

Nyilvántartási szám: NAIH-105162