Talita

Keresztény női magazin

Párkeresés a neten

Örömmel adunk hírt a párKatt.hu, a katolikus párkereső oldal „családjának” bővüléséről. Jó lenne, ha minél több embernek segítene társra találni!

Az amerikai földrészen is elindult a katolikus társkereső. A párKatt.hu kolumbiai testvérhonlapja 2017. szeptember 6-ától segíti a társra vágyókat.

A cathClick.com Ferenc pápa kolumbiai látogatásának első napján indult. A dél-amerikai országban élő katolikus egyedülállók számára így különleges jelentőséget kaphat a pápalátogatás mottója: „Tegyük meg az első lépést!”.

A nemzetközi kathTreff-család dinamikusan bővül. Testvérhonlapjaink működése immár a német/osztrák, lett, horvát, litván, cseh, szlovák, szlovén, portugál és (kolumbiai) spanyol nyelvterületekre terjed ki.

A párKatt.hu magyar tagjai bejelölhetik, mely nyelvterületeken szeretnék láthatóvá tenni a profiljukat. Így a nemzetközi katolikus társkeresőnek a bejelölt országokban élő tagjai is láthatóvá és megszólíthatóvá válnak számukra.

A párKatt.hu határokon átívelő társkeresési lehetőségének első sikere egy magyar hölgy és egy Ausztriában élő magyar férfi találkozása volt. Osztrák partnereinktől értesültünk az örömhírről, amely Sikertörténeteink között olvasható: Bécsi esküvő a párKatt.hu közreműködésével.

Isten áldását kérjük a kolumbiai cathClick.com munkatársaira és leendő tagjaira. Kívánjuk, hogy nemzetközi katolikus társkeresőnk dinamikusan növekvő közösségének minden tagja Isten akarata szerint megtalálja házastársát, és sok boldog, elkötelezett hívő család születhessen.

párKatt.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kereső

Alapítványunk

A Fiatalok, a Nők, az Ember Méltóságáért Alapítvány
Számlaszámunk: 10918001-00000120-06900008
Anyagi támogatást szívesen fogadunk. (Adó 1%-ra sajnos nem vagyunk jogosultak.)

Hírlevél

Add meg az email címedet, majd a megjelenő ablakban írd be az ellenőrző kódot.

Nyilvántartási szám: NAIH-105162