Talita

Keresztény női magazin

Samsara – Fotópályázat!

samsara 
December 20-án kerül a mozikba a Világok arca: Baraka c. film alkotóinak új munkája, a Samsara – A lét örök körforgása. A premierhez kapcsolódóan a forgalmazók fotópályázatot hirdetnek, amelynek célja a Föld természeti szépségeinek és sokszínűségének bemutatása. A beküldési határidő december 5., a fődíj egy tizenkét napos korzikai gyalogtúra!

A Samsara – A lét örök körforgása című fotópályázatra az azonos című film képi világához hasonló témájú színes vagy fekete-fehér képeket várnak a szervezők, az ADS Service Kft. és az utazom.com. A versenyen életkortól, lakóhelytől, foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet, nevezési díj nincs. Egy pályázó legfeljebb három képpel pályázhat, amelyek tartalmát számítógépes utómunkával nem változtatták meg. Az induló a szerzői jogokkal rendelkezik. Feltétel, hogy a beküldött képek hosszabbik oldala 1200 pixel méretű legyen, a file mérete pedig nem haladhatja meg a 3 Mb-ot. A beküldött alkotások címe a következő adatokat kell, hogy tartalmazza (ékezetekkel): a pályázó CSALÁDINEVE_KERESZTNEVE_Aképcíme.JPG A képeket elektronikus úton kell eljuttatni a szamszara@adsservice.hu címre, és feltölteni a Samsara – A lét örök körforgása magyar facebook oldalára.

A beérkezett pályaműveket az On the spot című műsor készítői, Cseke Eszter és S. Takács András, valamint a Magyar Fotóművészek Szövetségének elnöke, Szamódy Zsolt bírálja majd el. A legjobb fotó készítője tizenkét napos korzikai gyalogtúrát, a második helyezett a Mont Blanc-tól a toszkán tengerpartig tartó tíznapos gyalogtúrát, a harmadik helyezett pedig egy ötnapos gyalogtúrát nyer a Dolomitokba. Az első három helyezett műveiből, valamint a zsűri által kiválasztott további 10-15 képből az ADS Service Kft. kiállítást szervez. A pályázat beküldési határideje 2012. december 5. Az eredményhirdetés december 14-én lesz, a hivatalos díjátadó pedig december 17-én, a film díszbemutatóján, az Uránia Nemzeti Fimszínházban.
A részletes pályázati feltételek itt olvashatók.

A SAMSARA – A LÉT ÖRÖKÖS KÖRFORGÁSA című film december 20-án kerül a hazai mozikba. A Világok arca: Baraka című film készítőinek legújabb munkája szintén szöveg nélkül, kizárólag a képek és a zene erejével ragadja magával a nézőt egy 100 perces utazásra a világ különböző tájait, kultúráit bemutatva. A stáb öt éven keresztül, öt kontinens huszonöt országában forgatott. A csodálatos felvételeken a szent földek, a katasztrófa sújtotta övezetek, ipari komplexumok és természeti csodák lélegzetelállító látványa jelenik meg.

A film előzetese.

Nyitókép.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kereső

Alapítványunk

A Fiatalok, a Nők, az Ember Méltóságáért Alapítvány
Számlaszámunk: 10918001-00000120-06900008
Anyagi támogatást szívesen fogadunk. (Adó 1%-ra sajnos nem vagyunk jogosultak.)

Hírlevél

Add meg az email címedet, majd a megjelenő ablakban írd be az ellenőrző kódot.

Nyilvántartási szám: NAIH-105162