Talita

Keresztény női magazin

Rajzolj velünk! Tiszta vasút gyerekszemmel

k_rajzika_2

Emlékszem, az első vonatútra. A Balaton felé robogtunk, hatalmas bőröndünk a poggyásztartón billegett, izzadt bőrünk rátapadt a régi műbőrülésre. A néni velünk szemben ropogós cseresznyével kínált, és apuval beszélgetni kezdett. Aztán egyszer csak hatalmas vizet láttunk. “Hajrá Balaton! Hajrá Balaton!” kiabáltuk a testvéremmel. A néni azonban leintett. Ez még csak a Velencei-tó…Te szeretsz vonatozni? Mutasd meg, mit jelent számodra a tisztaság a vasúton! Rajzolj! 

 

Fontos, hogy a gyerekek már kiskoruktól kezdve ügyeljenek környezetük tisztaságára a mindennapokban és utazásaik során egyaránt.

E gondolattól vezérelve a MÁV Csoport a „Tisztán robogjunk” kampány keretén belül rajzpályázatot hirdet „Tiszta vasút gyerekszemmel” címmel általános iskolások részére.

Választhatsz bármilyen technikát, rajzolhatsz ceruzával, filctollal, zsírkrétával vagy akár festhetsz is, A/3-as vagy A/4-es méretben. A rajzod hátoldalára írd rá a neved, hogy mikor születtél, és kerüljön rá az e-mail és a postacímed valamint szüleid telefonszáma is. A beérkezett műveket, az elõszűrést követõen a „Tisztán robogjunk” facebook oldalra is feltesszük, itt lehet majd szavazni az alkotásokra.

A pályázatot két korosztályban hirdetjük meg:

6-10 éves gyerekek 11-14 éves gyerekek
I. díj: családi belépõ a Vasúttörténeti Parkba + féléves Thomas, a gõzmozdony magazin elõfizetés I. díj: családi belépõ a Vasúttörténeti Parkba + éves National Geographic Kids magazin elõfizetés
II. díj: értékes jutalomkönyv a vasútról II. díj: értékes jutalomkönyv a vasútról
Közönségdíj: MÁV-Start ajándékcsomag Közönségdíj: MÁV-Start ajándékcsomag

A pályamûveket az alábbi címre kérjük:

MÁV-Start Zrt. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.

A borítékon kérjük feltüntetni: „Tiszta vasút gyerekszemmel” rajzpályázat

A pályázat beérkezési határideje: 2011. július 15.

Közönségszavazás a www.facebook.com/Tisztan.robogjunk oldalon: 2011. július 22-augusztus 14.

Eredményhirdetés a honlapunkon: 2011. augusztus 19-én.

A díjátadás pontos helyszínérõl és idõpontjáról a díjazott pályamunkát beküldõ gyerekeket a megadott címen és telefonszámon értesítjük.

Az érvényes pályázat feltétele a pályázati anyag megfelelõ formában, a megadott határidõig történõ beküldése. A pályázati anyag beküldése a pályázati feltételek automatikus elfogadását jelenti. A pályázat beadásával a pályázó lemond a pályamunkával kapcsolatos jogairól és eláll minden további követeléstõl a pályamunkájával kapcsolatban. A MÁV-Start Zrt. kijelenti, hogy a pályázaton feltüntetett személyes adatokat kizárólag a rajzpályázatban való részvételhez használja, harmadik fél részére nem adja át. A pályázat kiírója fenntartja a jogot a pályázat feltételeinek megváltoztatására. Változásokról köteles értesíteni a pályázókat.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kereső

Alapítványunk

A Fiatalok, a Nők, az Ember Méltóságáért Alapítvány
Számlaszámunk: 10918001-00000120-06900008
Anyagi támogatást szívesen fogadunk. (Adó 1%-ra sajnos nem vagyunk jogosultak.)

Hírlevél

Add meg az email címedet, majd a megjelenő ablakban írd be az ellenőrző kódot.

Nyilvántartási szám: NAIH-105162