Tündérkert

sarkany2 
Olyan jók a békén itthon töltött napok!

Ma egész délelőtt tündérkertet készített az egész csapat. Nekem régi vágyam már, amióta a Magic Onion blogon láttam egy ilyet. Tegnap Rózsával is szóba került valahogy, és ma úgy ébredt, hogy csináljuk meg.

Sok jó tervvel állt elő, felújítottak egy régi madáretetőt tündérháznak, festettek kavicsokat, nem maradhatott el az imádkozós hely sem (ami miatt a szomszéd néni azt hitte, meghalt a hörcsögünk 🙂 ), van tavacska ugráló pallóval (Gábor műve), kerítés (Tika), üldögélő hely (Ibolya díszítette), boltív, játszótér, szóval minden, ami kell. Mutatok sok fényképet, nagyon lelkes vagyok.

tun1

1. Így kezdődött: kavicsfestegetés, kopott madáretető.

tun2

2. Így végződött: büszke alkotók és a kész kertecske

tun3

3. Felülnézet. Bejárat, házikó, jobbra játszótér, balra levendula, alatta-mögötte asztal székekkel. Középen tavacska, az út a kereszthez vezet, az ezen nem látszik éppen.

tun4

4. Bejárat. Gyertek tündérek!

tun5

5. Üldögélő hely

tun6

6. Játszótér: hinta, homokozó, gyöngyhajigáló játék

tun7

7. Tavacska, imádkozó hely

A szomszéd nagylánnyal és egy náluk nyaraló kislánnyal még sárkányt eregetni is voltunk ma – köszönjük szépen, Emese, és a palacsintát is! Tika már nagyon elfáradt, de a többiek lelkesen rohangáltak. A zöld-sárga sárkány ( nyitóképen) Pásztor Dédpapa műve, fantasztikus! A másik képen látható sárkány Emeséé. Annyira jó volt, hogy még egy, nagyon könnyen röptethető kis sárkány is előkerült az utolsó pillanatban, amikor Gábor már kezdett elszontyolodni.

Köszönöm, Istenem, az egész napot.

sarkany1

sarkany3

Forrás: http://cillamama.blogspot.hu/

Kategória: Virág blogja | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.