Nyárzáró buli

Virg_palacsinta 
Fergeteges nyárzáró buli volt nálunk a mai, végre-esős napon.

Rózsa nagyon kitett magáért, egész nap a bulira készült: bevásárolt, dekorált, sütött palacsintát – és fel is tudja dobni:-) , háromféle csigát készített, kakaósat, fahéjasat és diósat. Kitalált ezen kívül a szilveszteri virsli-társasunkhoz hasonlóan gumicukor-társast, amit el is készített két változatban, hogy ne kelljen túl sokat várni a játszótársakra. A szobát legyezőkkel, ventilátorral, masnikkal díszítettük.

RozsaNagyot táncoltunk, ez volt az abszolút sláger (köszönjük annak, akit illet 🙂 ), legalább hatszor elhangzott az este folyamán, de jó volt a horgászhálóval való limbózás is. Felidéztük a nyári emlékeket egy Amerikából jöttem-játékkal, megjelenítették a várkirándulást, sütögetést, vitorlázást, strandolást, sátrazást.

Megszenvedtünk a gyerekpezsgővel, mert sajnos a “rangidős férfi” nem volt itthon, én pedig még sosem nyitottam pezsgőt – nos, most sem. Nem nyílt ki semmiféle módon, végül földhöz vágtuk a műanyag üveget, és az alján keletkezett repedésen keresztül töltöttünk a poharakba.

Izgalmas játék volt, hogy bekötött szemű vállalkozó kedvű alanyoknak mindenféle különleges ételeket adtunk a szájába. Én voltam az utolsó, így addigra már elég jól belejöttek a gyerekek, emlékezetes maradt… Ez a habcukor-ketchup-csoki összeállítás még a legenyhébbek közül való!

Virg_fini_lesz

Nagyon jó este volt, most már jöhetsz, ősz! Várjuk a szüreti bulit és a tökpartit:-)

Virág blogja

Kategória: Virág blogja | A közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Ibolya Dyekiss szerint:

    Jajj nagyon köszi,hogy feltöltötted!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.