Tika levele – engedéllyel közölve

Omis hajnal
Kedves Keresztmama és Keresztpapa!

Nagyon jó volt a nyaralás. Sokat tudtam fürödni a tengerben, és a mamáék láttak egy rákot is bemászni a kövek közé. Ibolyával játszottunk sárdobálóst. Ettünk horvát kenyeret horvát mogyorókrémmel, és az is finom volt.

Láttunk egy dinóparkot, amiben több dinó nem volt, mert egy nagy vihar elpusztította őket. Csak két csontváz maradt, az egyik ledőlve, és egy hosszúnyakú megmaradt.

Voltunk vadvízi evezésen, és a gumicsónak végében ült egy horvát bácsi, és ha azt mondta, hogy jobb, akkor csak jobb oldalon kellett evezni, és akkor elkanyarodott a hajó. Mentünk, mentünk, és volt egy nagyon gyorsan lefolyó rész, és ott a horvát bácsi mondta, hogy előre, előre és aztán, hogy bomba. Akkor a mamáék levetődtek, de én nem, mert én jó helyen ültem.

Omis kicsik

És elmentünk kirándulni, és ott volt olyan ezerlábú, ami össze tudott gömbölyödni, nem gombócba, hanem tekercsbe vagyis csigába. És egy teknősről azt hittük, hogy mérges, pedig éhes volt. Én megetettem horvát szőlővel, ami majdnem mazsola volt. Láttunk nagyon érdekes fajta pincebogarat, ami össze tudott gömbölyödni, és volt páncélja, és csíkos volt, sárga és barna.

És még voltunk templomban, ami Szent Péterről volt elnevezve, és még a szobra is Szent Péter volt (tudod, ő az én védőszentem). És addig ehettem csokit, ihattam tejet.

Szeretettel: Tika

Virág blogja

Kategória: Virág blogja | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.