Más világ

 gyeri
Még mindig nem tudtam elfelejteni Rolandot. Néha együtt alszik velem, de csak akkor, ha ő akarja.

 

 

Ha iszik, kedves hozzám. A múltkor, amikor bulizott, hajnalban jött meg, és bebújt mellém az ágyba. A nevelők ezt nem tudják, mert reggel mindig visszamegy a saját szobájába. Szóval átölelt, miközben azt mondta, hogy szeret. De nem hiszem el! Már nem, mert korábban is mindenfélét mondott, sokkal szebbeket, aztán mi lett belőle!

Neki adtam oda magam először. Kilenc éves korom óta szeretem. Tudod, mit jelent ez?! Róla álmodtam, vele képzeltem el az életemet. Tudta, hogy vonzódom hozzá, de tudomást sem vett rólam tavalyig. Milyen boldog voltam, amikor végre észrevett! Térden állva szavalta a Rómeó és Júliát! Nagyon hosszan mondta! Okos fiú, nemcsak helyes. Az a baj, hogy itt ő a legjobb. A fenébe! Gyűlölöm!

Nem tudom, miért lett vége. Egyszer csak kidobott. Először időt kért, aztán egy hét múlva azt mondta, hogy szabad akar lenni.

Azt hittem, meghalok.

Néha annyira fáj, olyan üresnek érzem magam, hogy majd belepusztolok.

Minden rá emlékeztet. A kispárnám, a teáscsésze, a törölköző, a szappan illata. A fenébe! El akarom felejteni. Timi azt mondta, pasiznom kellene, akkor biztos féltékeny lenne, és visszajönne. De nincs kedvem mással. Nem akarok olyan lenni, mint a Timi, aki mindenkivel lefekszik. Volt olyan hét, hogy hat fiúval. Aztán milyen gáz, amikor a fiúk egymás közt arról beszélnek, hogy na, megvót? „Meg.” „Ja, nekem is.” Nane! Rólam így ne beszéljen senki. Az mondjuk furcsa volt, amikor erről beszélgettünk Rolanddal, és megkérdeztem, hogy szerinte nem ciki-e, hogy egy tizenkét éves lány leszop egy fiút. Azt válaszolta, hogy szerinte nem, ez teljesen normális. Na, mondjuk itt a gyeriben talán. De még itt sem. Emlékszem, hogy az Ella egy szál cigiért leszopta a hét éves Bálintot. Nem viccelek! Komolyan! De a Timi is gáz. Ja, tudom, hogy megerőszakolta a nevelőapja, de akkor is.

Ki akarok ebből az egészből jönni. Nem akarok olyan lenni, mint az anyu, én nem akarom a börtönben végezni. Bár jót tett neki a börtön, egészen más mint korábban. Meg is szépült. Tényleg, tök jól néz ki. De mondjuk, már nem érdekel az anyám. Nem vagyok rá megsértődve, csak kurvára leszarta a fejemet sokáig, most meg persze kellenék neki, de késő. Nem írok levelet sem. Azért felhívhatna néha. De nem hív.

Egy nagy házat szeretnék, ahová az összes testvéremet odavinném. Ott élnénk együtt, és lenne sok pénzem… gazdag akarok lenni, tudod? Szóval sok pénzem lesz, és mindent megveszek. A ház egy erdő közepén fog állni, azért, hogy senki se találjon meg, akit nem akarok. Lesz egy kiskutyám is. Tök jó lesz. Először le kell érettségiznem, ja. Le fogok, ne izgulj. Igaz, sok a lemaradásom, mert itt nem lehet tanulni a többiek miatt. De felvettek egy gimibe, és ez a lényeg.

Ballagásra vártam valakit, egy nevelőt, aki már nem dolgozik itt. El is jött, de késett. Azt hittem, nem lesz itt. Nagyon rossz volt, mert úgy éreztem, nem vagyok neki sem fontos. A családból senki nem volt jelen, az apám szerintem nem is tudta, hogy most ballagok. Neki új családja van. Anya börtönben, de ő mindegy is.

Egy csomó virágot kaptam szerencsére, az jó volt. Este akkorát buliztunk! Roland meg már nem is érdekel. Tényleg, csak néha álmodom róla.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.