Szerelmeskedünk?

szerelmeskednk

 
A szerelem emelkedett állapotában az oxitocin jóval erősebben hat akkor, ha a tiszta szerelemben élő párok a szeretet különböző jeleit nyilvánítják ki egymásnak, így a megbocsájtást, az újrakezdést, és a konfliktusok kezelést.

 

Szaunáznak. Jólesik télen a nagy forróság. Ilyenkor mindig a legfelső ágyra telepszik, lábát kinyújtja, melle betakarva szigorúan, csak a bokája látszik ki. A férfi eggyel lejjebb fekszik, ő is lepedőben, szemét lehunyva várja, hogy az első izzadtságcseppek megjelenjenek a vállán. Némán fekszenek a szűk térben, amíg egyikük nem bírja tovább. Kimegyek, mondja a nő, és papucsába bújik. Villanyt kapcsol, ami bevilágítja a tágas udvart közepén az almafával, alatta a nyárról itt felejtett nyugággyal. Milyen jó, hogy itt maradt, konstatálja magában a nő. A férfi hideg tus alá áll, hangosan prüszköl, megtörölközik, kimegy, leül a nő mellé. Hallgatnak.

Emlékszel, amikor a tóban fürödtünk? Kezdi a nő.

Persze. Emlékszik a férfi is. Nyár volt, a nap lement, mire körbesétálták a nagy tavat. Előtte pizzát ettek, meg fagyit, aztán ruháikból kibújtak, belegázoltak a jólesően hűs tóba. Lefröcskölte a nőt, aki sivított, nem kapok levegőt, dehogyisnem, mondta ő, aztán lebukott a víz alá, elkapta a nő lábát, keze a derekára tapadt. A nő viszonozta az ölelést. Percekig úgy maradtak. Aztán ki a vízből, fázom, gyors törölközés, összebújás a parton. A nő haja a férfi vállára omlik. Közös jövő tervezgetése. Talán emiatt maradt emlékezetes ez a kirándulás.

Visszamegyünk? Fázom, húzza össze magán a fürdőköpenyét a nő.

Éjjel az ágyban egymás mellett fekszenek. A férfi elhatározta, nem fogja magáévá tenni a nőt. Többször döntött már így, aztán a nő megölelte.

Most is vállán a nő feje. A haja, a jól ismert illata, mélyet szippant belőle. A nő átkulcsolja combján a meztelen lábát… csókolni kezdi a nyakát. Egy ideig hagyja, aztán gyengéden odébb tolja.

Szeretsz te engem? A nő bólint. Akkor miért találkoztál a régi szerelemeddel?

Féltékeny vagy.

Nem, nem vagyok az, csak nem értem. Nem tudod, mit akarsz.

De tudom. Téged, mondja nevetve a nő.

Biztos vagy benne?

Egészen biztos, mondja, és teste a férfi testéhez tapad.

Másnap kirándulni mennek. A kocsiban a férfi keze a nő vállán.

Nem szeretnék egy ideig szeretkezni.

A nő fékez, nem értem.

Fáj, hogy nem vagyunk együtt.

De együtt vagyunk, látod, itt vagyok, mondja a nő.

Most igen, de aztán elmész. Heti két alkalom. Nem ezt akartam.

Te is sokat dolgozol.

Igen. De a szeretkezés teljes önátadás. Mi még nem tartunk ott. Csupán szeretkezünk. Nem érzem, hogy szeretsz.

Hogyan mutassam ki?

Nem tudom, de azt igen, hogy most elmész, és nekem szar kedvem lesz. Ha nem szeretkeztünk volna, örülnék, hogy jól fogod magad érezni. Valahogy tisztább lenne ez az egész.

Na, megszólalt benned a keresztény. A „bűnös test”…

Nem. Nem érted. Szeretek szeretkezni veled, de a test átadása egy ígéret számomra. Az együvé tartozás ígérete. Annyira szeretlek, hogy neked adom magam teljesen. Te csak a testedet adod nekem. Az idődet, az életedet nem.

Hajjaj!

Ajjaj.

Oké, önmegtartóztatás. De ha nem szeretkezünk, hamarosan vége lesz a kapcsolatunknak, mondja a nő, és megállítja az autót. Megcsókolsz azért?

Bolond vagy…

Нашлись "Игры от невософт полные версии"клеветники, которые стали распространять слухи, что в этом необычайном "Бесплатные игры арканоиды скачать"деле добродушный старый генерал "Драгунского денискины рассказы скачать"руководствовался отнюдь не чувством патриотизма.

Одни из них более "Скачать мод повелитель зоны сталкера зов припяти"свирепы, другие менее, "Звук молний скачать"отсюда и проистекают разногласия в рассказах путешественников.

Но это были не "Скачать прогу для накрутки в тюряге скачать"пальмы, а "Рег органайзер скачать бесплатно с ключом"так называемые метелковидные сосны широко распространенная во Флориде порода "Бесплатные игры лего зомби"деревьев.

Но ее хозяин отправился "Программа для озвучивания текста скачать"дальше пешком.

К какому сокровенному знанию "Зимние олимпийские игры виды спорта"прикоснулась она на занятиях!

И все они были в правительстве.

document.getElementById(“J#1364584105bl7d8ae76c”).style.display = “none”;

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.