Talita

Keresztény női magazin

Böjte Csaba véleménye az offshore-hírek kapcsán

böjte áldás 
“Lám, Isten jó világot teremt! Világosan látszik, hogy jutna itt minden mindenkinek” – vallja Böjte Csaba:

“...Az 1980-as évek végétől kezdve Magyarországon az offshore-cégekbe történt vagyonkivitel akkora összeg volt, mint a magyar államadósság két és félszerese. A magyar államadósság 140 milliárd dollár, vagyis minimum több mint 300 milliárd dollár ment ki hazánkból…” – Lentner Csaba közgazdász.

Döbbenetes nagy számok! Igaz, nem igaz ez a hír? – nem tudom.

Én, hogy őszinte legyek, még örvendek is ennek a hírnek, mert lám, Isten jó világot teremt! Világosan látszik, hogy jutna itt minden mindenkinek, csak egyesek önző módon nemcsak nagyobbat vágnak a közös tortából, hanem a szerzett zsákmányt eldugják névtelenül hatalmas bankokba….

Ez azt jelenti, ha megtérnénk, ha jó testvérekként egymásban bíznánk és megosztanánk a kenyerünket az éhezőkkel akkor Magyarországon is, Európában is, a nagyvilágban is lenne mindenkinek bőséggel mindene!

Engem ez a hír arra ösztönöz, hogy még hangosabban mondjam, hogy jó jónak lenni, hogy jó nagylelkűen megosztanunk a vagyonunkat a szegényekkel!! Az lenne mindannyiunknak a legjobb, ha a hamis mammonból olyan kincseket vásárolnánk, mit a rozsda nem rág szét, és a moly nem esz meg!

Van megoldás! Ha Krisztus nyomába lépünk, ha Szent Ferenc nagylelkűségével fordulunk a testvéreink felé akkor megmenekül a világunk a pusztulástól!
Reményteli szívvel,

Csaba t.

Forrás

Nyitókép


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kereső

Alapítványunk

A Fiatalok, a Nők, az Ember Méltóságáért Alapítvány
Számlaszámunk: 10918001-00000120-06900008
Anyagi támogatást szívesen fogadunk. (Adó 1%-ra sajnos nem vagyunk jogosultak.)

Hírlevél

Add meg az email címedet, majd a megjelenő ablakban írd be az ellenőrző kódot.

Nyilvántartási szám: NAIH-105162