Talita

Keresztény női magazin

Ötéves a Family CikCakk, a Harmat Kiadó gyerekmagazinja

Ma Magyarországon értékközpontú gyerekmagazint kiadni misszió. Misszió, mert digitális bennszülött gyermekeink számára papíralapú, minőségi csúcsszórakozást kínál, amely az olvasóvá nevelés egyik első lépése lehet. És misszió, mert a konzumorientált kultúrában egy határozott értékrend mellett teszi le a voksát.

A Harmat Kiadó mindig szeretett és szeret missziót vállalni. Hisszük, hogy egy keresztény szemléletű, de a mai kor gyermekeinek érdeklődéséhez és szövegfogyasztási szokásaihoz alkalmazkodó print magazin alternatívája lehet az elektronikai eszközöknek. A világ ezerféle dolgot kínál fel a gyerekeinknek, ezért a mi feladatunk, hogy ebből a sokszínű kavalkádból kiszűrjük és bemutassuk azokat a dolgokat, amelyek a Biblia mérlegén is megállnak.
Családi és párkapcsolati lapunk, a Family magazin kistestvéreként a Family CikCakk az elmúlt öt évben kiforrott: egyedi, az ismeretterjesztést a keresztény tartalommal ötvöző stílusa méltán népszerű kis olvasóink és a hitoktatók között. A bibliai igazságokat mai nyelven megfogalmazó, a gyerekek állandó, ugyanakkor mindig változó témáit boncolgató írásokkal szeretnénk az egész család számára hasznos, beszélgetéseket, közös tevékenységeket inspiráló időtöltéssé válni.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kereső

Alapítványunk

A Fiatalok, a Nők, az Ember Méltóságáért Alapítvány
Számlaszámunk: 10918001-00000120-06900008
Anyagi támogatást szívesen fogadunk. (Adó 1%-ra sajnos nem vagyunk jogosultak.)

Hírlevél

Add meg az email címedet, majd a megjelenő ablakban írd be az ellenőrző kódot.

Nyilvántartási szám: NAIH-105162