Tavaszi bezsongás

nepitanc gyerek
Itt a tavasz, itt a tanév vége lassacskán. Így aztán itt a sok-sok bemutató, előadás, jobbnál jobb tavaszi programok.

Rózsaszál akrobatikus rock and roll formációját itt lehet megnézni. Gábor tekerőzik, Ibolyka néptáncol, sajnos őt mi sem láttuk, mert változott közben a program, és egy órával előbb lépett fel, mint hittük.

Szóval alig várom az iskolaév végét. Elfáradtam. Kimerültem.

Ijesztő, hogy még legalább három hétig nincs megállás, minden hétvégén minden nap legalább egy, de inkább 2-3 program. Ilyenkor a hétköznapok is olyan nyűgösek. Most is már fél 12, az ebédkészítéssel már el is vagyok késve. Ennek az lesz a vége, hogy én nem fogok tudni megebédelni az óvoda előtt. Utána meg futószalagon zajlanak az események fektetésig.

Megyek is főzni…

De azért még gyorsan elmesélem, hogy Tika egy balul sikerült Tarzan-lendülés eredményeképpen eltörte a csuklóját. Szépen viseli, aranyos bogárka a gipszével együtt. Alig tudom megakadályozni, hogy máris újabb lendülésekkel próbálkozzon. Ez most a nagy eseményünk.

Meg Rózsáék osztálya bent aludt a suliban, Ibolya lesz a pünkösdi királynő az iskolai előadáson, Gábor rengeteget fejlődött fociból, olyan jó látni. Rózsának saját szobácskája van, elképesztő, milyen nagylány már. És az oviban volt pillangóünnep, és Matyi is jól van, ma kimondta az első, következetesen használt szavát: Elefánt (elo).

Na jó, most már tényleg megyek főzni. Matyikám, köpd ki, kérlek, a telefonom!

Virág blogja: Villanások családunkból

A kép csak illusztráció.

Kategória: Virág blogja | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.