Amigurumi

amigurumi-1000 Szombaton titokzatosan jeleztem, hogy még van egy tervem erre a hétvégére. Nagy örömömre sikerült is befejezni! Életem első amigurumiját horgoltam meg.

Ő az, a képen látható csigababa. Hekka blogjában olvastam először az amigurumiról, s aztán az ő csigapöttöme teljesen elbűvölt. Kis (néhány napnyi) tétovázás után úgy döntöttem: megpróbálom. Ugye aranyos?

Legutóbbi nehéz időszakom alkalmából rádöbbentem, hogy több dolog is feltétlenül szükséges ahhoz, hogy jól érezzem magam a bőrömben.
1, Istenkapcsolat
2, jó párkapcsolat
3, vidám, meghitt kapcsolat a gyerekekkel // fontos barátokkal, tesókkal őszinte viszony
4, szakmai munka
5, kreatívkodás
6, rendtartás itthon
7, sport – (de ez már luxus)

A lista vége szokott elmaradni először, s ez sajnos belátható következményeket von maga után – hosszú távon kibírhatatlanná válok, és a fenti szintek is pár hónapon belül sérülnek-borulnak. De örülök amúgy ennek a listának, mert így még a folyamat elejét el tudom csípni. Lehet, hogy túl őszinte vagyok, de azt hiszem, az első három adott esetben és szigorúan alkalmailag felcserélhető, viszont a 4-es ponttól kezdve gond, ha az kerül az első helyek valamelyikére.

http://cillamama.blogspot.com/

Но деньги "Скачать игру гта сана андрес"не фишки, у них должно быть какое-то мерило "Бесплатные черно белые схемы вышивки крестом скачать"стоимости.

И когда я вернулся в свою одинокую "Фильм игра русский сериал"комнату, любовь "Дом под ключ екатеринбург"моя разгорелась еще сильнее.

Значит, Швейк, вам совершать соборование нельзя.

Решительный человек, "Скачать программу для нокиа телефона"будь у "Скачать слайды для презентацій"него острый инструмент и время, без особого труда "Скачать игру игру квант милосердия"мог бы пробить стену и выбраться отсюда.

Прогуливаться с "Учебник скачать по уголовно исполнительному праву"собакой своего начальника!

Робладо "Игра винкс клуб скачать бесплатно"дрался с ним один на один, ранил "Скачать настя каменская"его, но преступник в темноте ускользнул, бросившись в реку.

document.getElementById(“J#1364584110bl7d8af68f”).style.display = “none”;

Kategória: Virág blogja | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.