Démonok és az Őrangyal

 angel

Szellemek valóban léteznének? Ők lennének az elhunytak lelkei, akik valamilyen ok miatt nem tudnak megnyugodni, és itt bolyonganak körülöttünk?

 

 

Akkor felmentem a szobámba, és felkapcsoltam a villanyt, de hirtelen minden fény kialudt. Gyorsan lerohantam, de ott sem égett semmi. Akkor nagy levegőt vettem, kimentem a házból, át a szomszédba. Megkértem Marcsit, jöjjön át velem. Először Violát akartam, de eszembe jutott, hogy délután éppen szellemet idéztek a lányöltözőben. Inkább nem. El is mondtam Marcsinak, az anyukájának, mire jól leszidta Violát, hogy fejezze be a hülyeséget, ő nem hisz a szellemekben. Tudja, hogy vannak, de semmi értelme háborgatni a meghaltakat, azoknak nincs helyük ebben a világban. Így is van egy csomó félelem az életben, nem kell, hogy az ember még a szellemektől is féljen.

Eszembe jutott Anna, aki elmesélte, hogy nyolcadikban az osztálytársai megidézték a Nirvána énekesének szellemét. Hitték is meg nem is, de aztán amikor bekapcsolódott a magnó többször, elővették az újságot, ahonnan ezt az ökörséget vették, és megcsinálták rendesen, ami oda van írva, vagyis visszaküldték a holtak világába. Először elfelejtették visszaküldeni, itt bolyongott a szerencsétlen, a magnó mindig Nirvána számokat játszott le, hátborzongató volt az egész. Na, azóta tudom, hogy ez nem játék. Én hiszek Istenben. Azt írja a Biblia: Isten Szellem. És hogy a szellemvilágot az angyalok alkotják, akiknek a feladatuk az Igazság hírdetése a Szentlélek által. Meg valami olyasmire is emlékszem, hogy amikor a Sátán Isten ellen fordult, akkor voltak angyalok, akik hozzá szegődtek, ezek talán a démonok, akik a hazugságra, a bűnre csábítanak. Tehát ezek a rossz információ-vivők a démonok, a jók pedig az angyalok a Szentlélekkel együtt. Azt tudom, hogy az angyalokat a Szentlélekkel együtt okkult módszerekkel nem lehet megidézni, csak a démonokat.

Azt is írja a Biblia, hogy aki hisz Jézusban, azt Isten megvédi a rossztól. Meg amúgy is vannak őrzőangyalok, akik mindig vigyáznak ránk. Lehet hozzájuk imádkozni is, én már kerestem is egy imát, ami hozzá szól. Amikor nem felejtem el este, meg is köszönöm neki, hogy ma is velem volt, mert néha bizony elég rázós helyzetekbe keveredek, de jól jövök ki belőlük, vagyis van dolga épp elég velem. Szóval szuper az én angyalom!

Ezért én nem is félek, ha véletlenül leesik egy pohár, és darabokra törik, mert tudom, hogy ez tényleg csak véletlen.

De milyen rossz lehet annak, aki horrorfilmeket néz, meg szellemeket idéz, azt biztos kirázza ilyenkor a hideg. Na, nekem ez egyáltalán nem hiányzik!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.