Ünnepeljünk pohárkrémmel!
Régebben olyan egyszerű volt ünnepelni! Szülinapot a napján, egyebeket is frissen, melegében. Aztán ahogy egyre többet voltak távol a családom tagjai, már hétvégére tolódtak a torták és a kívánságvacsorák, kívánságebédek.
Mostanság hetek múlva jutunk odáig, hogy mindenki együtt van, és az ünneplés sem merül feledésbe…
Tortát nem is mertem sütni, mert mire mindenki hazaér, este kilenc óra…
De egy könnyű joghurtos-mascarponés banános pohárkrém még lecsúszik mindenkinek.
A babapiskótát apróra törtem
került rá banánkarika, majd a krém.
A krémhez egy doboz (500 gr) mascarponét elkevertem 4 dl natúr joghurttal, két evőkanál mézzel és 3 dl tejszínnel.
Rutinosan poharakba töltöttem, így nem volt kérdés, hogy a későn érkezőknek is marad-e 🙂
Sárosdi Virág
Sárosdi Virág blogja: http://gyereketeto.blogspot.hu/
Virág korábbi írásaiból:
A konyha napja – Párolt káposztával töltött buci és burokban sült alma
Tavaszi virágözön tojástartóból
Tweet